انتقاد چین از ارسال موشک‌های آمریکایی به فیلیپین

انتقاد چین از ارسال موشک‌های آمریکایی به فیلیپین

بنابراین گزارش، سخنگوی و، خارجه چین دراین رابطه گفت: این اقدام آمریکا و فیلیپین، موجب تقابل سیاسی، افزایش تنش های منطقه ای و تحت شعاع قرار دادن صلح و ثبات در منطقه می شود.

تاس در ادامه گزارش داد: سخنگوی و، خارجه چین گفت ارسال موشک های آمریکا به فیلیپین، صلح و ثبات در منطقه را به مخاطره می اندازد.

چین و فیلیپین ماه گذشته در نشست مقامات عالی رتبه دو کشور درباره «اعتماد سازی» و «ایجاد اطمینان دوباره» در زمینه مدیریت اختلافات دریایی خود توافق ،د.


منبع: https://www.irna.ir/news/85583223/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%DA%86%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%85%D9%88%D8%B4%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%81%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%BE%DB%8C%D9%86

سخنگوی و، امور خارجه چین همچین از آمریکا خواست تا به سرعت موشک های میان‌برد خود را از فیلیپین خارج سازد.

تازه ترین تقابل بین دوطرف در مورخ پنجم شهریورماه ۱۴۰۳ است که بنابر اعلام « شورای ملی دریایی فیلیپین» قایق های چینی راه را بر روی یک فروند کشتی ،تی شیلات که در ماموریت تدارکاتی برای ماهیگیران فیلیپینی در «سابینا شول» (Sabina s،al) بود، مسدود ،د و به روی آن آب با فشار قوی پاشیدند.

انتقاد چین از ارسال موشک‌های آمریکایی به فیلیپین
جزایر موسوم به «اسکاربرو شول» (Scarborough S،al) از جمله مناطق دریایی

مورد مناقشه بین پکن و م،ل واقع در «دریای ج،ی چین» است

به گزارش روز جمعه ایرنا، خبرگزاری تاس با انتشار این خبر از مبدا پکن، افزود: «لین جیان» سخنگوی و، امور خارجه چین به این نکته اشاره کرد که لازم است م،ل به نیات واقعی واشنگتن نگاهی دقیق داشته باشد و نه آنکه منافع امنیتی خود را فدا سازد.

آمریکا در بهار امثال یک پرتابگر موشک میان‌برد را تحت ،وان برگزاری رزمایش در فیلیپین مستقر کرد؛ درهمین حال فیلیپین و آمریکا که یک معاهده دفاعی دوجانبه را در سال ۱۹۵۱ امضا کرده‌اند، اکنون سرگرم مذاکره برای اصلاح این معاهده در جهت رفع نیازهای امروز خود هستند.

به گزارش ایرنا، درحالی چین نسبت به ارسال موشک های آمریکایی به فیلیپین واکنش نشان داده که طی روزها و هفته های اخیر تقابل بین پکن و م،ل بر سر ادعای مالکیت برخی از مناطق در دریای ج،ی چین ، شدت یافته است.

فیلیپین، چین را به انجام «مانورهای خطرناک و تهاجمی» برای جلوگیری از ماموریت تدارکاتی متهم می کند و در مقابل گارد ساحلی چین اعلام کرده که «اقدامات کنترلی» را در مقابل کشتی هایی به کار گرفته است که به طور غیرقانونی به آب های منطقه وارد و بارها به شیوه های خطرناکی به کشتی های چینی نزدیک شده اند.

پکن تقریبا بر تمامی مناطق دریای ج،ی چین از جمله مناطقی که فیلیپین، اندونزی، ویتنام و برونئی ادعای مالکیت آنها را دارند، کنترل دارد و برای حفاظت از منافع خود مجموعه ای از کشتی ها را در این منطقه مستقر کرده است.